Kartal, Iklad, Galgahévíz, Hévízgyörk, Domony, Domonyvölgy, Galgamácsa, Kerekharaszt, Hatvan, Verseg, Gödöllő

Galgamente

Milyen fóliát használunk?

global Window Film

Mi a Global Window Film termékeit választottuk autóüveg fóliázáshoz.

Nézzük miért:

A világon egyedüli gyártóként a Global Window Films teljesen integrált gyártó, ennek köszönhetően valamennyi gyártónál jobb és tökéletesebb minőségbiztosítást tud biztosítani.

A Global Window Films az egyedüli gyártóként, már az alap poliésztert is maga készíti nyersolajból! Míg mások a víztiszta poliésztert külső forrásból vásárolják, ezzel jelentősen kitéve magukat annak eseteleges minőségi problémáiból adódó veszélyeknek. Ennek köszönhetően tudta bevezetni a zsugorítást segítő SuperShrink technológiát, vagy az AntiStatic fejlesztést, melyek már a poliészter szintjén megtörténnek, így segítik elő a kivitelezők munkáját és biztosítják a jobb minőséget.

Valamennyi további gyártási folyamatot is házon belül oldanak meg, például a mélyszínezést is, ezáltal abba a 2 szereplős elit klubba tartoznak a világon, akik ezt el tudják végezni. Valamennyi egyéb autóüveg fólia ezen két szereplő egyikétől szerzi be félkész anyagként a mélyszínezett poliésztert.

A Global Window Films 1993 óta van jelen az amerikai piacon, ahol mára már a második számú márkává lépett elő és Global QDP Ceramic sorozata vezeti a prémium autóüveg fóliák amerikai piacát.

GLOBAL HP sorozat

Klasszikus színezett-fémezett sorozat.

Jobb hővédelemre képes, mint a kizárólag színezést tartalmazó fóliák.

(teljesítménye viszont elmarad a Global QDP Ceramic fóliától)

Belátásvédelmi célokra, vagy gazdaságosabb megoldás igénye esetén ajánlott.

Jelenleg ezt a típust telepítjük alapból!

Belátásgátlás

A Global HP sorozata is megfelelő védelmet nyújt a leskelődők ellen. Az alkalomszerű autófeltöréseknél mindig felmérik a tolvajok a várható eredményt. A fóliázott autóknál ezt nem tudják megtenni ha a megfelelő sötétségű fólia van telepítve!

Széles választék

A Global HP sorozat is sokféle fényáteresztéssel érhető el, a sorozat megnevezése után mindig az adott szám azonosítja a terméket, 5% fényáteresztésű, a legsötétebb ami teljes belátásgátlást biztosít, a 20%-os fényátersztésre mondjuk, hogy a gyári sötétítésekkel egyenlő, miközben egy 50%-os fóliákat belülről már szinte egyáltalán nem vesszük észre.

Hosszú élettartam

Mivel a Global Window Film maga gyártja a fóliákat az első lépéstől kezdve, így garantálni tudja a válogatott és nagy fényállóságú pigmentek használatát. Ezzel biztosítja a fóliák hosszú élettartamát.

Global HP sorozat hosszú évekig mindenféle optikai elváltozás nélkül teljesíti a feladatát.

GLOBAL QDP CERAMIC sorozat

A piacon található hővédő autóüveg fóliák 90%-a úgynevezett színezett-fémezett technológiával készülnek. Ezek lényegében egy alumínium fémgőzölt réteget laminálnak egybe egy színezett fóliával. Így érnek el egy jobb hatásfokú hővédelmet a normál színezett anyagoknál. Ez egy több, mint 40 éves technológiai eljárás, amely felett egy picit elszaladt az idő.

A Global Window Films ezért elhozta az amerikai piac vezető, megfizethető prémium üvegfólia sorozatát a QDP Ceramic kerámia alapú erősen hővédő fóliát.

Valódi hővédelem

Erős infravörös (az üvegen áthatoló hőérzetet keltő sugárzás az infravörös tartományban található) szűrésének köszönhetően ez a fólia típus szinte teljesen lecsökkenti a hőérzetet.

Egy sima színezett fólia infravörös visszatartása mindössze 12%, egy színezett-fémezett fólia már elérheti a 45%-ot, míg a Global QDP Ceramic fólia 80%-ot szűr ki!

Nézze meg mit kap a pénzéért, ne hagyja magát becsapni és válassza a Global QDP Ceramic sorozatot!

Rendkívül tartós

A kerámia szerkezet a ma létező legtartósabb üvegfólia terméket teszi lehetővé! Mivel a gyártás saját kezében van a Global Window Film-nek így felügyelni tudja a felhasznált anyagok minőségét és felhasználását.

Teljes napenergia áteresztés

A hővédő autóüveg fóliák teljesítményét a legjobban mutatható technikai paraméter a teljes napenergia áteresztés (total solar transmission), ez mutatja meg, hogy mennyi energia jut az üvegen keresztül az utastérbe.

Egy 20%-os színezett-fémezett fólia esetében ez 32%, míg a Global QDP Ceramic ugyanilyen fényáteresztéssel 16%-os értéket mutat!

Még szélesebb választék

 A Global QDP Ceramic sorozat elérhető 5/18/33/38/50/70 és 80% fényáteresztéssel.

Az első üvegekre is telepíthető

A különleges gyártástechnológiának köszönhetően a Global QDP Ceramic fóliák világos változatban is erős hővédelemre képesek.

A  Global QDP 70, 80 és 86%-os fóliák egy spektrálisan szelektív fóliák. Ez egy normál színezett-fémezett fóliánál nem lehetséges.

A 86%os fólia segítségével tudjuk az első üvegeket is műbizonylattal fóliázni!

12 év garancia!

A Global QDP Ceramic sorozatra a gyártó 12 év garanciát vállal buborékosodás, törés, szétválás, vagy ragasztóhiba ellen.

Abban a valószínűtlen esetben, ha a termékkel problémája lenne azt műhelyünkben ingyenesen cseréljük.